maandag 16 augustus 2010

Capricci

Heb je ooit wel eens voor de etalage van een winkel staan kijken naar een mooie little black dress en gedacht, “die moet ik echt hebben!” maar je twijfelde omdat je er eigenlijk toch al drie hebt hangen in je kast?
En ben je toen toch de winkel binnen gegaan en heb je die jurk gekocht, gewoon omdat je het ondanks dat moest hebben? Dat is dan “un tuo capriccio” .

Capricci komt uit het Italiaans en betekent “koppig” en “eigenwijs”. Het wordt dan ook vaak in de spreektaal gebruikt als je iets heel graag wilt hebben, maar het eigenlijk niet nodig hebt. Je moet het gewoon hebben en koopt het dan lekker toch!


Dit kan je op de webshop van Capricci lezen.
Capricci is namelijk één van mijn lievelingswebshops.
Wanneer ik niet weet wat te doen, en wel zin heb in shoppen maar de winkels al toe zijn, dan breng ik een bezoekje aan deze webshop.

Je kan er werkelijk de mooiste spullen vinden, waaronder juwelen van Disney Couture, maar ook badjassen van Aegean Apparel (de badjassen die vaak gedragen worden in films zoals Legally Blonde, ...), oorbellen, armbanden, sieradenrekjes, ...
Noem maar op en Capricci heeft het!
Het leukste van alles is dat dit dan nog tegen een zeer strakke prijs is, waardoor je het gewoon moet kopen omdat het zonde zou zijn om het niet te doen!

Nieuwsgierig geworden?
Hieronder kan je enkele artikelen uit het grote aanbod van Capricci vinden.



Nog nieuwsgieriger geworden?
Bezoek dan http://www.capricci.nl




1 opmerking: